Beschikbaarheid en reserveren

Over het vakantiehuis

Het huis met zwembad ligt in Castiglione del Lago op de grens van Umbrië en Toscane in Italië in het plaatsje Cantagallina! Het huis bestaat uit 3 appartementen met ieder een privé zitje in de fijne tuin. Een heerlijke plek voor uw vakantie!

Indeling vakantiehuis

De appartementen zijn afzonderlijk te reserveren of het huis in het geheel. Reserveer hier.

Bekijk hier meer foto’s van de appartementen

Tuin en zwembad

Buiten heb je bij alle appartementen een eigen deel van de tuin tot je beschikking met een lekker eigen zitje met tafel en stoelen, zodat je altijd heerlijk privé buiten kunt eten, lunchen of gewoon een wijntje doen……

Verderop in de tuin is een heerlijk (2020 nieuw!) zwembad aanwezig met voldoende ligbedden en in de verte uitzicht op het Lago Trasimeno!

Ook kinderen zullen zich heerlijk vermaken in en om ons huis, met de tafeltennistafel, op het sportveld en natuurlijk in het heerlijke zwembad! En zijn de kinderen even helemaal uitgespeeld is er natuurlijk ook nog WiFi…..

bekijk hier meer foto’s van de tuin en het zwembad

Omgeving en ligging

Het huis ligt in Castiglione del Lago op de grens van Umbrië en Toscane in het kleine plaatsje Cantagallina. Er zijn veel erg mooie oude sfeervolle stadjes in de buurt te bezoeken met allemaal goede terrasjes….. bijvoorbeeld Cortona, Castiglione del Lago, Panicale, Chuisi en Citta della Pieve. Of iets verder weg Montepulciano, Pienza en Montalcino.

Ook zijn grotere steden prima te bezoeken bv Arezzo, Perugia, Orvieto (50min) Assisi (1u) Siena (1 1/4u) Florence (1,5u) en ook Rome (2u) zijn met de auto, maar eventueel ook heel goed met de trein te doen.

Bekijk hier meer foto’s van de omgeving

Reserveer vandaag nog! Of neem contact op voor meer informatie!